Hvem er per? Per mener at kommunikasjon løses best med kreativitet.

Per Høj er et
reklamebyrå

DET HANDLER OM FOLK!

I Per Høj har vi alltid dette i bakhodet når vi jobber. For glemmer man det, kan man fort gå seg bort. Det handler ikke om formater, teknologier eller medier. Det er verktøy, og man skal kjenne sine verktøy, men la det ikke være tvil: Det handler om folk. Hva de tenker og føler. Hva de bryr seg om. Det er én ting både mennesker og merkevarer trenger for å overleve. Nemlig at noen bryr seg.

Derfor er innsikt avgjørende i vårt arbeid. Mange har koll på hvem som skal bry seg, altså målgruppen sin, men mange tar for lett på hva disse folka faktisk bryr seg om. For det er folk de er. Ikke en gruppe, et segment, GRP eller TRP. De er mennesker! Det skulle bare mangle at man har kvantitativ innsikt om målgruppen sin. Det er viktig, det. Men det skjer noe når vi faktisk snakker med mennesker i målgruppen. Da dukker det alltid opp et nytt perspektiv, en historie, en glede, en frustrasjon, et skråblikk, en innsikt. Da dukker det alltid opp et frø.

Kreativitet
basert på innsikt
gir effekt

FOLK BRYR SEG IKKE!

Om flere annonsører hadde tatt dette innover seg, ville folk vært spart for mye mas. Folk hadde vært lettere å nå. For når alle bare maser på deg, slutter du å høre etter. Vi må ta målgruppen på alvor. Ikke informere, mase eller skryte, men engasjere. Her kommer kreativitet inn. At målgruppen ikke sitter og venter på informasjon fra en merkevare, er et sunt utgangspunkt for all kommunikasjon. Vi må fortjene deres oppmerksomhet. Få de til å le, gråte, humre, mene, tenke. Få de til å bry seg.

Det er altså sånn vi jobber i Per Høj. Rådgivere, plannere, prosjektledere og kreatører. Designere, tjenesteutviklere, teknologer og innholdsprodusenter. Mennesker alle sammen.

Ansatte
Håkon Fretheim Byråleder
Pernille Reimers Kreatør/AD
Malin Bjørhovde Kreatør/AD
Theis Roksvåg Pedersen Kreatør/tekstforfatter
Christoffer Rontén Kreatør/AD
Aslak Aalberg Kreatør/AD
Mads Rønold Kreatør/tekstforfatter
Øyvind Waage Kreativ leder
Sara Strand Innholdsrådgiver (Takk for sist)
Ida Solem Innholdsrådgiver (Takk for sist)
Sergei Ravinski Utvikler
Joachim Hauge Utvikler
Rune Sandnes Teknologileder
Caroline Ambjørnrød Designer
Even Næss Designer
Yvonne Aarnes Designer
Ola Bagge Skar Designer & Prosjektleder
Torfinn Sundem Designer
Eiliv Gunleiksrud Kreativ leder digitalt & design
Utmerkelser
År
Pris/konkurranse
Arbeid
Kunde
Presse
År
Sak